ממולץ להגיש עם כדור גלידת וניל בצד.
|
|
ציון גולשים: | | (51 מדרגים) |
|
|
| חומרים | |
|
|
1.5 כוסות קמח מלא |
1.5 כפיות אבקת אפיה |
1 כוס סוכר חום או 6 כפות דבש |
קורט מלח |
2 כפיות קינמון |
2 כפיות תמצית וניל |
3/4 כוס שמן זית |
2 גזרים גדולים מגוררים |
3 ביצים |
1 תפוח גדול מגורר |
חופן צימוקים |
כוס גרנולה |
חופן אגוזי מלך |
כף שמן זית |
כלים: |
|
תבנית מס' 26 |
|
|
| אופן ההכנה | |
|
|
|
- בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר (אם אתם משתמשים בדבש - מכניסים אותו מאוחר יותר, אחרי הערבוב הראשוני), המלח והקינמון.
- מוסיפים את הדבש (אם לא משתמשים בסוכר), תמצית הוניל, השמן, הגזרים, הביצים, התפוח, הצימוקים, הגרנולה ואגוזי המלך ומערבבים היטב.
- משטחים את הבצק לגובה אחיד בתבנית בקוטר 26 ס"מ, משומנת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 30-40 דקות. בודקים ע"י הכנסת גפרור למרכז העוגה - כשהוא יוצא יבש היא מוכנה.
|
|
|
|