אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
שונות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
חביתה פרסית-ישראלית
/ עופרה מצוב-כהן
ציון גולשים:
(23 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
2 תפוחי אדמה מקולפים ומגוררים גס, סחוטים
ביצה גדולה
3 כפות גדושות של פטרוזיליה קצוצה, שמיר וריחן
1 כפית עירית (לא הכרחי)
מלח
פלפל שחור גרוס (אפשר גם תעשייתי)
אופן ההכנה
נותנים את החומרים בצלחת עמוקה ומערבבים במרץ עד לקבלת קצף קל.
מחממים מחבת, שופכים מעט שמן קנולה או שמן זית.
כשהמחבת חמה שופכים בזהירות את העיסה ומטגנים על להבה גדולה כדקה.
מקטינים את עוצמת הלהבה ולאחר כארבע דקות הופכים את החביתה וממשיכים לטגן פרק זמן דומה.
טיפים:
אפשר להניח על הצד המטוגן פרוסה של גבינת ה'עמק' או חתיכות של קצ'קבל.
סלט ירקות חתוך יהווה ליווי טעים לחיך לרושטי הפרסי הזה שהכנתי עוד בבית אמא.
החביתה טעימה להפליא על פרוסה מרוחה בקוטג' או בגבינה רגילה או בפיתה.
ילדים אוהבים לאכול אותה עם קוטג', בלי לחם ולכן ניתן לבצוע אותה לארבעה רבעים ולתת בצלחת 2-3 משולשים לפעוט/ה.
מבוגרים יכולים לאכול חביתה שלימה כארוחה כאמור.
בתיאבון!!!
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©