אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
שונות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
חומוס ביתי
/ רועי
ציון גולשים:
(69 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
300 גרם גרגירי חומוס מהזן הקטן (בלדי)
1 כפית סודה לשתייה
טחינה גולמית
שום
מיץ לימון
שמן זית
כמון מלח,פלפל
מים קרים
אופן ההכנה
משרים את גרגירי החומוס עם סודה לשתיה למשך הלילה בהרבה מאוד מים.
רוחצים את גרגירי החומוס במסננת עם מים קרים.
שמים את גרגירי החומוס בסיר, ממלאים במים קרים ומרתיחים על אש נמוכה עד שיוצא כל הקצף מהגרגירים.
רוחצים את גרגירי החומוס במסננת, ממלאים סיר במים קרים ומבשלים על אש נמוכה, עד שגרגירי החומוס רכים.
מקררים את גרגירי החומוס לטמפרטורת החדר.
מכניסים את גרגירי החומוס למעבד מזון ומוסיפים מים קרים ומי בישול של החומוס.
טוחנים עד לקבלת עיסה חלקה.
מוסיפים טחינה גולמית, מיץ לימון ושום וממשיכים לטחון.
מוסיפים מעט שמן זית וממשיכים לטחון.
מתבלים בכמון, מלח ומעט פלפל וטוחנים עד לקבלת המרקם והסמיכות הרצויים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©