אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פילה לברק ברוטב גבינה כחולה ואגוזי קליפורניה
/ פז רוטנברג
ציון גולשים:
(9 מדרגים)
חומרים
200 גרם גבינה כחולה(רוקפור,הגליל,סטילטון,גורגונזולה)
375 מ"ל שמנת מתוקה
350 גרם אגוזי פקאן (אגוזי קליפורניה)טחונים
4 שיני שום כתושות
4 כפות יין לבן
צרור עירית קצוץ דק
מלח
פלפל
אופן ההכנה
1.מחממים את התנור ל 180 מעלות
2.מושחים בשמן זית את הפילטים מסדרים על נייר אפיה משומן בתבנית אפיה
3.מכניסים לתנור ל- 7 דקות.
4.את הרוטב נכין ב - 7 הדקות הפנויות – שמים מחבת על הכיריים ומוזגים פנימה את השמנת המתוקה.
5.מחממים על אש בינונית תוך כדי בחישה.
6.מוסיפים מיד את שיני השום, היין הלבן ואת האגוזים הטחונים.
7.כשהשמנת מתחילה לרתוח אנו מנמיכים את האש ומוסיפים את הגבינה המפוררת מערבבים ומחזירים את האש למצב בינוני.
8.לאחר כדקה וחצי בישול על אש בינונית תוך כדי בחישה, הרוטב מסמיך, מכבים את האש ומוסיפים כף עירית קצוצה
9.מוציאים את התבנית מהתנור ומוציאים את הפילטים לצלחות
10.יוצקים מהרוטב על הדג ומגישים עם אצבעות תפו"א או סלט ירוק
11.בתאבון
אפשרי גם עם פילה בס / דניס / סלמון
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©