אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פטוצ'יני צנוברים שמנת ולימון
/ יעל גרטי
לאכול הכל ביום ההכנה- למחרת זה כבר לא זה ........
ציון גולשים:
(9 מדרגים)
חומרים
250 גרם פטוצ'יני בארילה ירוק ולבן (שני צבעים)
50 גרם צנוברים
1 שמנת לבישול 15% (250 מ"ל)
מיץ מ 1 לימון
גרד קליפת לימון מחצי לימון
מלח
פלפל שחור גרוס גס
שמן זית
אופן ההכנה
לטגן במחבת בשמן זית את הצנוברים (בהשגחה צמודה- זה לוקח כמה שניות) עד להזהבה ולשים בצלחת על נייר סופג.
לגרר קליפת חצי לימון ולשים בקערית בצד.
לסחוט את הלימון שגררת ולשים בקערית בצד.
להכין את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן ולסנן - עכשיו הפסטה המסוננת במסננת.
בסיר בו היתה הפסטה לחמם על אש קטנה השמנת 15% לבישול ולהוסיף אליה את המיץ לימון וגרד לימון.
לשפוך פנימה את הפסטה המסוננת היטב ולהגביר קצת את האש,
להוסיף את הצנוברים המטוגנים, לתבל במלח ופלפל שחור גרוס גס, לערבב היטב ולהוריד במהירות מהאש.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©