בקערת מיקסר מקציפים ביחד את החמאה ושני סוגי הסוכר 3 דקות, לתערובת קרמית אחידה. מוסיפים את הביצה, החלב והווניל ומערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבלים מעט, רק עד לתערובת אחידה. מקפלים פנימה את השוקולד הלבן, הקוקוס והאגוזים במרית.
מהדקים בעדינות חתיכות בצק, ומגלגלים בין הידיים לכדורים בקוטר 4 ס"מ ומניחים מעל לתבניות עם מרווחים גדולים ביניהן. משטחים מעט לגובה כ-ֹ1 ס"מ. 5. אופים כ-10 דקות עד שהעוגיות בצבע זהוב בהיר. מצננים צינון מלא בתבנית על רשת.