אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
כדורי בשר נא
/ יעקב (ג'אקומו) פיאלקוב
התשובה הטורקית לסטייק טרטר
ציון גולשים:
(34 מדרגים)
חומרים
1 ק"ג בשר בקר קצוץ ביד (קוצצים 4 עד 5 פעמים)
1 ק"ג בורגול דק מבושל במים
2 בצלים גדולים מגוררים
12 שיני שום כתושות
1 כף כמון
1 כף פלפל שחור טחון
1 כוס ממרח פלפלים חריפים
1/2 כוס רסק עגבניות
1 כף שמן זית
לקישוט:
1 בצל ירוק קצוץ דק
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית מלח
מיץ מחצי לימון
1 כפית שמן זית
עלי חסה שלמים
אופן ההכנה
מניחים את הבורגול המבושל בקערה, מוסיפים כוס מים ומערבבים היטב. אפשר להחליף את המים בכוס של עגבניות מרוסקות.
מערבבים את הבשר עם שאר החומרים, מלבד הבורגול ומניחים לעמוד במשך שעה.
מערבבים את הבשר עם הבורגול ולשים היטב במשך 20 דקות.
לוקחים חתיכות קטנות מן התערובת ויוצרים מהן כדורים בלתי סימטריים בגודל של אגוזי מלך.
מסדרים את הכדורים על צלחת הגשה
לקישוט:
מערבבים את הבצל ירוק והפטרוזיליה עם המלח, הפפריקה, הלימון ו.שמן הזית. מסדרים את הכדורים על עלי חסה ומפזרים עליהם את תערובת עשבי התיבול.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©