אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
ספונגוס
/ בת חן כהן
כדורי גבינה ותפוחי אדמה על מצע תרד
ציון גולשים:
(6 מדרגים)
חומרים
500 גרם תרד
2 תפוחי אדמה מבושלים
200 גרם גבינה בולגרית (מליחות לפי הטעם)
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
150 גרם גבינת צאן רכה
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל לבן
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
לציפוי:
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת (בנוסף, לזריה על כדורי הגבינה)
אופן ההכנה
מבשלים את התרד וסוחטים היטב. מועכים את תפוחי האדמה למחית ומערבבים עם הגבינות ושאר החומרים.
מוסיפים חצי מתערובת הגבינות לתרד ומערבבים.
משטחים את תערובת התרד בתוך תבנית מלבנית משומנת בגודל 20X30 ס"מ.
מהתערובת שנותרה יוצרים כדורים בקוטר 3-4 סנטימטר ומניחים על מצע התרד.
זורים את יתרת הקשקוואל על כדורי הגבינה.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות). אופים כ-25 דקות או עד שהכדורים מזהיבים והגבינה נמסה. ניתן לאכול קר או חם.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©