אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
דג לוקוס בזעפרן ויין לבן
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(46 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
6 נתחי פילה דג לוקוס טרי (במשקל 200 גרם כל אחד)
קמח לציפוי
מלח ופלפל שחור טחון טרי
שמן לטיגון
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
20 חוטי זעפרן שרויים ב-4 כפות מים רותחים
4 שיני שום קצוצות
מיץ לימון טרי (משני לימונים)
1.5 כוסות יין לבן יבש
אופן ההכנה
מקמחים את הדג משני הצדדים, מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים במחבת כבדה עד להזהבה. מוציאים ומניחים בצד.
שמים במחבת את הפטרוזיליה, הזעפרן עם המים, השום, מיץ הלימון, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את הדג המטוגן והופכים במחבת בזהירות מצד לצד.
יוצקים את היין למחבת, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות, עד שהרטוב מסמיך. מגישים מייד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©