חותכים את בסיס הכרוב ובעזרת סכין חדה מסלקים את הגזע הלבן. חולטים את הכרוב בשלמות עד שהוא מתרכך, מקררים במי קרח ולאחר מכן מפרידים את העלים.
ממיסים את החמאה או המרגרינה בסיר רחב ומשחימים את הבצל. מוסיפים את התפוחים, הצימוקים וקוביות האווז ומטגנים כ 5 דקות. מוסיפים את הברדני ומשלהבים, מוסיפים את האורז ומתבלים. מסירים מהאש.
ממלאים את עלי הכרוב: מניחים אורז לרוחב העלה, בחלקו התחתון, מקפלים את צדי העלה מעל המלית ומגלגלים את העלה לגליל. חשוב להשאיר מקום לאורז להתנפח.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
מחממים את השמן בסיר רחב חסין חום ומטגנים את הירקות. מוסיפים את הברנדי, היין והמרק ומבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים בערך למחצית.
מסדרים את הכרוב הממולא על הירקות, מכסים את הסיר ואופים כשעתיים. מדי פעם מרטיבים את התבשיל בנוזלים המצטברים בתחתית הסיר. מגישים חם.