אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
קציצות בשר עם ריחן וזיתים שחורים
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(31 מדרגים)
חומרים
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל מגורר גס
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 פרוסת לחם שרוייה במים וסחוטה
1 ביצה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 תפוח אדמה קטן, קלוף ומגורר דק
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
6 שיני שום פרוסות דק
150 גרם זיתים שחורים מגולענים
1 כפית פפריקה חריפה
1/2 כוס מים
1/2 כוס ריחן קצוץ
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל המרכיבים לקציצות, צרים קציצות קטנות ועגולות ומטגנים בשמן זית עד שישחימו.
מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר שטוח, מוסיפים את השום ומטגנים חצי דקה.
מוסיפים את הקציצות, הזיתים, הפפריקה והמים ומבשלים עד שהרוטב מתאדה.
מוסיפים את הריחן והפטרוזיליה מערבבים ומסירים מהאש. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©