1. שמים את הזיתים בסיר, מכסים במים ומרתיחים. מסננים ומחליפים את המים. חוזרים על התהליך שלוש פעמים.
2. מחממים את השמן בסיר גדול וכבד. מוסיפים את העגבניות, הפלפל השחור והכורכום ומאדים 10 דקות. מוסיפים את העוף, מכסים ומבשלים כחצי שעה, ומפעם לפעם הופכים את העוף מצד לצד.
3. מוסיפים את הזיתים וכוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. מוסיפים את הלימונים ומבשלים כשעה נוספת. טועמים, ואם יש צורך מתבלים במלח.
4. מוסיפים את הפטרוזיליה, מבשלים 5 דקות ומסירים מהאש. מגישים חם עם לחם טרי.