שוטפים ומנקים את הפלפלים, מסלקים את החלק העליון ומסלקים את הגרעינים (יש לשמור על החלק העליון ללא העוקץ). שמים את הבצל בקערה רחבה, מוסיפים את הפטרוזיליה, הנענע, המנגולד והכוסברה מערבבים ומוסיפים את הלחם הסחוט, הביצים וכל התבלינים מערבבים לקבלת עיסה אחידה. ממלאים את הפלפלים בתערובת, מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים את הפלפלים עד לריכוכם הראשוני. מחממים שמן בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את רסק העגבניות השום הקצוץ והתבלינים ומערבבים. יוצקים מעל את המים והשמן, מכסים ומביאים לרתיחה. מעבירים את הפלפלים הממולאים לסיר, מכסים את וממשיכים לבשל על להבה בינונית נמוכה כ 30 דקות. מגישים חם.