1. מחממים רבע כוס משמן הזית במחבת, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עד שהם מזהיבים. מוסיפים את השום, הבצל והנקניק ומטגנים כ 5 דקות, מעבירים לקערה ומצננים. 2. מוסיפים את הביצים לקערה, מתבלים וטורפים היטב. 3. מחממים את השמן במחבת בינונית על אש גבוהה. רצוי להשתמש במחבת בקוטר 25-28 ס"מ בעלת תחתית עבה וציפוי טפלון. כשהשמן חם יוצקים למחבת את בלילת הביצים, מכסים במכסה תואם, מנמיכים את האש ומטגנים 8-6 דקות. 4. מסירים את המכסה ומעבירים מרית עץ בין הפריטטה לדופן המחבת. מכסים את המחבת בצלחת שטוחה גדולה והופכים לתוכה את הפריטטה. 5. מחליקים את הפריטטה חזרה למחבת ומטגנים מהצד השני 4-3 דקות. 6. מעבירים לצלחת הגשה וחותכים למשולשים. מגישים חם או פושר