אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
ירקות וקטניות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פלפלים חריפים ממולאים בגבינה
/ אבי שטייניץ
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(3 מדרגים)
חומרים
6 פלפלים ירוקים חריפים גדולים ומאורכים ("שושקה")
שמן לטיגון
למלית:
1 כוס גבינת שמנת
מעט שמיר
4 שיני שום כתושות
4 כפות גבינת רוקפור
לציפוי:
קמח
ביצה
פירורי לחם מתובלים במעט שבבי צ'ילי
לרוטב:
1 פלפל אדום מנוקה וחתוך לקוביות גדולות
1 פלפל צהוב מנוקה וחתוך לקוביות גדולות
1 פרוסה כרישה החלק הלבן בלבד
6 שיני שום חתוכות גס
פלפל אדום חריף טרי לפי הטעם
שמן זית לטיגון
1 כוס רוטב עגבניות מוכן
אופן ההכנה
מטגנים את הפלפלים או קולים בתנור, מניחים להם "להזיע" בשקית ניילון סגורה, ואחר כך קולפים בזהירות.
מערבבים את מרכיבי המלית. חתכים חריץ לאורך הפלפל, מסלקים את הגרעינים (משאירים את העוקץ) וממלאים בתערובת הגבינה. טובלים פעמיים בקמח, בביצה ובפירורי הלחם המתובלים, ומטגנים בשמן חם.
מכינים את הרוטב: מטגנים את הפלפלים, הכרישה, השום והפלפל החריף בשמן זית. מוסיפים את רוטב העגבניות, מערבבים ומרסקים למחית.
מניחים פלפל ממולא בכל צלחת ויוצקים סביבו מהרוטב. מגישים בטמפרטורת החדר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©