אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
תבשילים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
תבשיל גרגירי חומוס וכבש
/ חנוך בר שלום
ציון גולשים:
(10 מדרגים)
חומרים
2 כוסות גרגירי חומוס מושרים למשך לילה, מסוננים ושטופים. אפשר לקלף, לא הכרחי
2 כפות שמן זית
1 שורש סלרי מקולף וחתוך לקוביות קטנות
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1 ק"ג צוואר טלה חתוך לקוביות
4 עגבניות קלופות וחתוכות לרבעים
כמון
כורכום
מלח ופלפל שחור
להגשה:
5 כפות נענע קצוצה
אופן ההכנה
מטגנים בסיר את הבצל והסלרי בשמן זית. מוסיפים 4 כוסות מים, גרגירי חומוס ותבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי.
במחבת נפרדת משחימים את קוביות בשר הטלה ומוסיפים לתבשיל. מוסיפים את העגבניות, ומים לפי הצורך, ומבשלים עוד כשעה עד שעה וחצי.
אם חסרים מים במהלך הבישול, מוסיפים. בסיום הבישול מוסיפים נענע ומכבים את האש. מגישים עם אורז לבן ופלחי לימון.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©