יוצרים מתערובת הבשר קציצות קטנות ושטוחות ומטגנים בשמן עמוק עד שהן מזהיבות קלות.
מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן. מערבבים לאורז את שארית הבצל המטוגן.
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ממיסים את המרגרינה ויוצקים מחצית מהכמות לתבנית חסינת-אש עם דפנות גבוהות. מעבירים לתבנית מחצית מכמות האורז המבושל ומהדקים היטב. מסדרים את הקציצות בצפיפות מעל שכבת האורז. חותכים את הדלעת לפרוסות בעובי של ס"מ וחצי ומסדרים מעל הקציצות. בוזקים מעל קינמון וסוכר חום ומכסים בשארית האורז. מהדקים היטב ויוצקים מעל את שארית המרגרינה המומסת.
מכסים את התבנית ואופים בתנור 10 דקות. מורידים את הכיסוי, מנמיכים את חום התנור ל 150 מעלות, ואופים שעה נוספת או עד שהדלעת רכה מאד.