אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
מרק חומוס וכרישה עם פרמזן
מרק מנגו צונן
מרק רגל תימני
מרק אלזסי של תפוחי-אדמה, כרוב וקבנוס
/ בני סיידא מתוך הספר 'רק מרק'
ציון גולשים:
(76 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
4 כפות שמן
4 כפות שומן אווז מותך או 4 כפות שמן נוספות
1 כרישה (החלק הלבן בלבד), פרוסה
2 בצלים גדולים, קצוצים דק
4 שיני שום קצוצות
2 גזרים מגוררים גס
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
3 כוסות כרוב טרי פרוס דק
150 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות
10 כוסות מרק צח או מים
1 כף פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס כרוב כבוש סחוט היטב וקצוץ דק
2 נקניקי קבנוס יבשים פרוסים
אופן ההכנה
מחממים בסיר כבד את השמן ושומן האווז (או השמן הנוסף). מוסיפים את הכרישה, הבצל, השום, הגזר והפלפלים ומאדים 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב הטרי ומאדים 10 דקות, בוחשים מדי פעם.
מוסיפים לסיר את האווז המעושן, המרק הצח, שני סוגי הפפריקה, מלח ופלפל, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה 40 דקות.
מוסיפים את תפוחי-האדמה והכרוב הכבוש ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים את הקבנוס ומבשלים 10 דקות. טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם עם לחם טרי.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©