אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
כבש אלטאו
/ אבי שטייניץ
צלעות כבש ממולאות, מקור המנה בקזחסטן.
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(13 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
25 גרם מרגרינה בטעם חמאה (או חמאה)
2 בצלים חתוכים לקוביות
75 גרם שומן כבש חתוך לקוביות
נתח צלעות כבש במשקל 1/4 1 ק"ג (עם העצם הארוכה, נקיות משומן)
3 ביצים
100 גרם פירורי לחם
להגשה:
6-7 תפוחי אדמה מבושלים
2 כוסות אפונה ירוקה מבושלת
6-8 מלפפונים חמוצים
אופן ההכנה
ממיסים את המרגרינה או החמאה במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מסירים מהאש ומצננים. מערבבים את קוביות השומן והבצל המטוגן.
משטחים את הבשר בעזרת פטיש או תחתית כוס (בלי להפריד אותו מהעצם), ממלאים בבצל ומגלגלים לצורת אגס.
מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות צלזיוס) ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
טורפים את הביצים ומניחים בקערה, מעבירים את פירורי הלחם לקערה נוספת. מחממים את השמן בסיר.
טובלים את הבשר הממולא בביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מעבירים לתבנית ואופים כרבע שעה. מגישים עם תפוח אדמה מבושל, אפונה ירוקה ומלפפונים חמוצים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©