משרים את העדשים שעתיים ומבשלים כ-10 דקות (מבלי שיתפוררו) ומסננים.
מערבבים את הבורגול עם הסולת, אבקת המרק, המלח והפלפל השחור בקערה. יוצקים מים עד שהעיסה הופכת למעין בצק, ומניחים בצד למנוחה כשעתיים (אם חסר מים יש להוסיף מעט).
מטגנים את הבצל הקצוץ ומוסיפים כמון, אבקת מרק עוף, פלפל שחור, מלח ורסק עגבניות. מוסיפים את העדשים, מערבבים היטב, מכסים את המחבת ל-10 דקות על אש נמוכה. להניח שיתקרר לטמפרטורת החדר.
לוקחים מבצק הבורגול כמות בגודל של כדור בקוטר 5 ס"מ, משטחים לאליפסה בעובי של כחצי ס"מ, שמים כף גדושה של תערובת המילוי וסוגרים את האליפסה מסביב, מגלגלים בכפות ויוצרים גליל עם קונוסים בצדדים.
בסיר עם שמן עמוק לשים 4-6 יחידות ולטגן 4-5 דקות, עד קבלת גוון זהוב חום.