שוטפים את הכרוב וחותכים לרבעים. אחר כך חותכים לרצועות דקות.
ממיסים 50 גרם חמאה או שומן אווז בסיר גדול ומאדים בצל קצוץ עד שמתרכך. מוסיפים את הכרוב ומאדים מעל לאש בינונית עד שכל הנוזלים המופרשים מהכרוב מתאדים. מוסיפים יין לבן ותבלינים, מגבירים את האש וממשיכים לבשל עד שהתבשיל נותר יבש לחלוטין. טועמים ומתקנים תיבול. מצננים.
עורכים מחצית מדפי הבצק אחד מעל לשני, וביניהם מורחים חמאה מומסת (או שומן). מורחים מחצית מתערובת הכרוב הצוננת ומגלגלים. מעצבים גלילה נוספת, מושחים בביצה טרופה ואופים ב-200-220 מעלות כ-15 דקות, עד שמזהיב. מגישים עם שמנת חמוצה בצד.