בינתיים, טורפים את החלמונים והסוכר בקערה, מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים. יוצקים את החלב הרותח לקערה, מערבבים, מחזירים הכל לסיר ומרתיחים תוך כדי טריפה קלה, עד שהקרם מסמיך. מוסיפים את תמצית הווניל ומסירים מהלהבה. מעבירים לכלי אחסון, מכסים ומאחסנים במקרר שעה לפחות.
מוציאים את הקרם מהמקרר, מקציפים קצת ומקפלים לתוכו את היוגורט. יוצקים שליש מהכמות לקערת הגשה, מפזרים מלמעלה גרנולה וחוזרים על הפעולה פעמיים נוספות. מאחסנים במקרר עד להגשה (אפשר להכין יום מראש).
הערה: כדי להכין את הקרם במנות אישיות, אפשר לחתוך רצועות משקף בגודל הרצוי, להדביק לצורת מעגל, להכין את המנות בתוכן, לקרר ולהסיר את השקף לפני ההגשה.