שמים את מיץ הלימון והסוכר בחלקו העליון של סיר כפול שבתחתיתו מים (באן מארי) יש להקפיד שהמים לא יגיעו לחלק העליון, ומניחים על להבה בינונית. מוסיפים את הביצים ומקציפים לפחות 5 דקות, עד שנוצר קצף יציב. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר (כ 10 דקות).
חותכים את החמאה לקוביות. מעבירים את הקרם למעבד מזון עם להב מתכת (או לבלנדר), מפעילים את המכשיר במהירות גבוהה ומוסיפים את החמאה בהדרגה, עד שהיא נבלעת בקרם. הקרם במצב זה הוא פחות חמוץ ויותר יציב. אפשר להגיש אותו כקינוח בפני עצמו, כמלית לעוגות או גם כרוטב.