מטגנים את קוביות האווז בקצת מרגרינה עד שהן משחימות. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מזהיב. מוסיפים את התרד ואת השום ומבשלים עד שאין במחבת נוזלים. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מתאדה. מסירים ומצננים.
מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות צלזיוס).
ממלאים את פרוסות הבשר במלית התרד ומגלגלים לגלילים. פורסים כל גליל לפרוסות בעובי אצבע ונועצים את הפרוסות בשפודים.
מורחים את הפרוסות בחמאה או במרגרינה, מניחים בתבנית, צולים 3-4 דקות (על פי מידת העשייה הרצויה), מוציאים ומגישים מייד.
הערה: אפשר להכין את המנה גם במחבת טפלון או במחבת פסים.