אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוספות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פטריות ממולאות באגוזים
/ דליה פן-לרנר
ציון גולשים:
(67 מדרגים)
חומרים
8-10 פטריות פורטובלו גדולות או פטריות שמפיניון גדולות
50-70 גרם חמאה או 3-4 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
2-3 שיני שום קצוצות
1 כף עלי טימין
1 כוס פירורי לחם טריים
1 לימון מיץ לימון
קליפת לימון מגוררת
100 גרם אגוזי לוז או ברזיל קלופים קלויים וקצוצים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מורידים את רגלי הפטריות מבסיסן כך שנוצר חלל ריק למילוי.
קוצצים את רגלי הפטריות. מאדים במחבת את הבצל בכמחצית מכמות החמאה. מוסיפים שום קצוץ, את רגלי הפטריות ואת עלי הטימין. מקפיצים דקה או שתיים.
מורידים מהאש ומערבבים למחבת את פירורי הלחם, האגוזים הקצוצים, קליפת ומיץ הלימון והפטרוזיליה. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל. מעבירים לקערית.
ממיסים את יתר החמאה במחבת, מורידים מהאש מברישים את הפטריות בחמאה מומסת. מחממים את גריל התנור (חום עליון) וקולים את הפטריות כ4-3 דקות. הופכים את הפטריות אחרי מחצית הזמן.
ממלאים את הפטריות במלית וקולים בגריל כ 8-6 דקות. מגישים מיד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©