אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מנות ראשונות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
טירופיטיקיה - גבינה מטוגנת
מנה יוונית, יכולה לשמש בתור כיבוד חם. (כ - 50 סופגניות קטנות).
ציון גולשים:
(20 מדרגים)
חומרים
250 גרם גבינת פטה מפוררת
250 גרם גבינת פיאסה מגוררת (אפשר גם אמנטל או טל העמק)
50 גרם קמח
50 מ"ל חלב
2 ביצים
שמן לטיגון עמוק, עדיף שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים את הגבינות והקמח בקערה (אפשר במעבד מזון או מיקסר). מוסיפים את החלב לאט, ולאחר מכן את הביצים אחת-אחת.
מחממים שמן לטיגון עמוק.
לוקחים כפית מלאה תערובת ודוחפים בעזרת כפית נוספת את הגבינה לשמן. זהירות, לא לקבל כווייה ולא לצופף את הסופגניות, אחרת יירד חום השמן והגבינה תשתה אותו.
מטגנים כדקה, הופכים ומטגנים עוד מעט, עד שמזהיב. מניחים על מגבות נייר ומגישים חם מאוד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©