אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגת שוקולד עם רוטב תותים
/ אריק חכימי
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(23 מדרגים)
חומרים
250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
120 גרם חמאה
6 ביצים מופרדות
250 גרם (כ - 1.25 כוסות) סוכר
6 כפות גדושות קמח
לרוטב:
1 ק"ג תותים שטופים ונקיים
6 כפות סוכר
מעט מיץ לימון
לקישוט:
אבקת סוכר
עלי נענע
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ומשמנים תבנית מרובעת או מלבנית בחמאה.
שמים את השוקולד והחמאה בסיר, מוסיפים 3 כפות מים וממיסים תוך כדי ערבוב על להבה נמוכה. מצננים.
מקציפים את החלמונים עם 200 גרם (1 כוס) מהסוכר. כשהחלמונים תפוחים ובהירים מבליעים פנימה את הקמח בהדרגה, בערבוב בכף עץ. מוסיפים לבלילה את החמאה והשוקולד ומערבבים היטב.
מקציפים את החלבונים עם שארית הסוכר, ומאחדים בעדינות עם בלילת החלמונים.
מעבירים לתבנית ואופים כ- 35 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מכינים את הרוטב:
מרסקים את המרכיבים במעבד מזון ומעבירים דרך מסננת. מאחסנים במקרר.
אופן ההגשה:
יוצקים מעט רוטב תותים על צלחות שטוחות. מניחים במרכז כל צלחת ריבוע של עוגה. מקשטים באבקת סוכר ובעלה נענע טרי.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©