אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מנות ראשונות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
טרין פלפלים וחצילים
/ אביבית פריאל
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(16 מדרגים)
חומרים (8 מנות)
5 חצילים
שמן לטיגון
מעט שמן זית
3 פלפלים אדומים
3 פלפלים צהובים
1 כפית שום כתוש
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף בזיליקום
2 ביצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
פורסים שניים מהחצילים לאורכם לפרוסות דקות, מטגנים עד שיזהיבו ומספיגים על מגבות נייר. קולים את החצילים הנותרים על להבה פתוחה.
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס).
מורחים את הפלפלים במעט שמן זית וקולים בתנור כ 20 דקות. מוציאים לתוך שקית ניילון וקושרים את פתח השקית. מנמיכים את חום התנור לבינוני-נמוך (160 מעלות).
קולפים את החצילים הקלויים ומניחים במסננת להגרת הנוזלים. קולפים את הפלפלים. מערבבים את בשר החצילים עם השום, עשבי התיבול והביצים ומתבלים.
מרפדים תבנית "אינגליש קייק" בחצילים מטוגנים כך שיבצבצו מחוץ לתבנית. משטחים שליש מעיסת החצילים, מסדרים עליה שכבה של פלפלים אדומים ומעליה עוד שליש מעיסת החצילים. מסדרים מלמעלה את הפלפלים הצהובים ומעליהם את שאריות החצילים. מקפלים פנימה את שולי החצילים המטוגנים. אופים כ 20 דקות (ב 160 מעלות), מצננים, פורסים ומגישים.
מנה זו אפשר להכין גם בכלים אישיים, להגשה חגיגית כמנה ראשונה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©