מכינים את מרמלדת הבצל: ממיסים את החמאה עם השמן במחבת כבדה, מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהוא נעשה שקוף. מתבלים במלח, בפלפל ובסוכר ומטגנים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את החומץ ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים את היין ומבשלים עוד 5 דקות על להבה נמוכה.
מכינים את הכבד: מסירים מהכבד את הגידים, שוטפים ומייבשים. מקמחים ומנערים משאריות הקמח.
ממיסים במחבת כבדה את החמאה והשמן, מטגנים את הכבדים 2-3 דקות מכל צד, מתבלים במלח ובפלפל ושומרים במקום חם, (אין לטגן את כל הכבדים בבת אחת, אלא קבוצות קבוצות).
מחזירים את כל הכבדים למחבת, מוסיפים את החומץ ומטגנים דקה. 5. מחלקים את ריבת הבצל ל 6 צלחות אישיות, מניחים מעליה את כבד העוף ומגישים.