אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלט פסטה עם ירקות ועלי תרד מטוגנים
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(22 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
500 גרם פסטה בצורת סלילים או קונכיות
1/4 כוס שמן זית
1 חציל גדול
2 קישואים (רצוי זוקיני)
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
שמן לטיגון עמוק
250 גרם עלי תרד קטנים וטריים
250 גרם גבינת פטה מפוררת
150 גרם זיתים שחורים מגולענים ופרוסים, או צימוקי זיתים
1/2 כוס עירית קצוצה
1/2 כוס עלי ריחן קצוצים
4 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור טחון
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים היטב, מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים 2 כפות מהשמן ומערבבים.
חותכים את החציל לקוביות, פורסים את הקישואים, מנקים את הפלפלים מגרעינים וגידים וחותכים לרצועות.
מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים כל ירק בנפרד עד שמזהיב ומוסיפים לקערה.
מטגנים את עלי התרד כדקה ומוסיפים לקערה.
מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים, טועמים ומשפרים תיבול. מגישים בטמפרטורת החדר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©