ynet - מרק גספצ'ו צלול - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

מרקים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
 
 

  מרק גספצ'ו צלול / אביבית פריאל

גרסה חדשה למרק הירקות הספרדי הקר: במקום רסק ירקות - קוביות של ירקות (חלקם מוקפצים קצת בשמן זית) בנוזל צלול שמופק מעגבניות טריות. כדאי לנסות.

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'

ציון גולשים:  (7 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
12 עגבניות מוצקות
1 כפית מלח
1 פלפל
1 קישוא
1 מלפפון
12 עגבניות שרי
1/2 אבוקדו
2 כפות שמן זית
עלי גפן
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1.  מרסקים את העגבניות עם המלח במעבד המזון. מרפדים מסננת בבד חיתול ומניחים אותה מעל קערה. יוצקים למסננת את רסק העגבניות ומניחים במקרר למשך הלילה. שומרים את הנוזל שהצטבר בקערה (הרסק שנותר במסננת יכול לשמש להכנת רוטב עגבניות). 
  2. חותכים את הירקות לקוביות קטנות.
  3. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הפלפלים והקישוא ומקפיצים קלות. מסירים מהאש ומצננים. מחלקים את כל הירקות לצלחות הגשה ויוצקים עליהם את מיץ העגבניות הצלול. מקשטים כל מנה בעלי בזיליקום ובפלפל גרוס ומגישים.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©