אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מאפה חצילים ועגבניות עם גבינת פרמזן
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(26 מדרגים)
חומרים (8 מנות)
1/2 כוס שמן זית
3 בצלים קצוצים דק
6 שיני שום קצוצות
5 חצילים , לא קלופים, חתוכים לקוביות קטנות
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס טימין קצוץ
4 עגבניות פרוסות
1/2 כוס פירורי לחם
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס).
מחממים את השמן במחבת כבדה וגדולה. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את החצילים ומטגנים תוך ערבוב עד שהם מזהיבים מעט ומתרככים.
מסירים מהאש, מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפטרוזיליה והטימין ומערבבים. מעבירים לתבנית חסינת חום.
מסדרים מעל החצילים את פרוסות העגבניות בשכבה אחת, כשפרוסה אחת חופפת לשניה.
מערבבים בקערית את פירורי הלחם והגבינה, מתבלים במלח ובפלפל ומפזרים מעל העגבניות. מטפטפים למעלה את השמן. אופים כ 40 דקות, עד שפני המאפה מזהיבים. מגישים חם.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©