אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מאפה תרד עם גבינת קממבר וגבינת עזים
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(4 מדרגים)
חומרים
300 גרם בצק עלים
למלית:
50 גרם חמאה
400 גרם עלי תרד נקיים וקצוצים
4 בצלים ירוקים, קצוצים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אגוז מוסקט טחון
1 מיכל שמנת מתוקה
1 גביע קרם פרש
3 ביצים
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
250 גרם גבינת קממבר פרוסה
200 גרם גבינת עזים (רצוי בגליל) , פרוסה
כלים:
תבנית קפיץ בקוטר 24 ס"מ
אופן ההכנה
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בקוטר 30 ס"מ, מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות כך ששולי הבצק יגלשו מעבר לדפנות. מאחסנים במקרר.
ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים את התרד והבצל הירוק ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מאדים עד שהתרד מתרכך והנוזלים מתאדים. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את השמנת, הקרם פרש, הביצים וגבינת הקשקבל, טורפים היטב, טועמים ומשפרים תיבול.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
מסדרים על הבצק את גבינת הקממבר, יוצקים עליה את התרד ואופים כ- 20 דקות. מסדרים על המלית את פרוסות גבינת העזים ואופים 20 דקות נוספות, עד שהמאפה מזהיב, מוציאים מהתנור, ממתינים כ- 20 דקות וחותכים למנות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©