אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מעטפות סינטה בקר בשזיפים ובצל
/ אבי שטייניץ
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(12 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
4 פרוסות סינטה בקר במשקל 140-150 גרם כל אחת
למלית:
2 בצלים גדולים, חצויים ופרוסים
שמן לטיגון
180 גרם שזיפים מיובשים, מגולענים וקצוצים גס
מלח ופלפל
2 כפות צנוברים קלויים
אופן ההכנה
פורסים כל פרוסת בשר לשניים, אבל לא עד הסוף, כך שייוצרו מעין כריכים למילוי.
מטגנים את הבצל במעט שמן עד שהוא משחים. מוסיפים את השזיפים והנענע, מתבלים ומסירים מהאש. מצננים לגמרי ומוסיפים את הצנוברים.
ממלאים כל כריך בשר ברבע מכמות המלית וסוגרים בעזרת קיסם. מחממים שמן לטיגון ומטגנים את הכריכים משני הצדדים עד שהבשר משחים. מגישים חם.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©