אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סינטה טלה ממולאת בעשבי תיבול
/ אבי שטייניץ
להכנת מתכון זה יש לבקש מהקצב סינטה של טלה, מופרדת מהעצם, אבל עם ה"מכסה" השומני העוטף אותה.
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(28 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 סינטה טלה, עם ה"מכסה" שלה
למלית:
3 כפות רוטב פסטו
3 כפות צנוברים קלויים
3 כפות פרורי לחם לבן טרי
12 שיני שום קלופות ומטגנות בשמן עמוק על להבה נמוכה עד שהן רכות ושחומות.
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות צלזיוס).
חוצים את הסינטה לאורכה ומשאירים אותה מחוברת בקצה (כמו כריך פתוח).
מערבבים את כל מרכיבי המלית. מורחים את המלית בין שני חלקי הכריך, מכסים ב"מכסה" ורצוי גם לקשור בחוט. חורצים פסי שתי וערב בכיסוי השומן.
מטגנים את הנתח הממולא במחבת חמה מצד השומן עד שהוא משחים. מתבלים במלח ופלפל גרוס.
מכניסים לתנור ואופים 5-6 דקות. מוציאים מהתנור, ממתינים כ 5 דקות, פורסים לפרוסות בעובי אצבע ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©