100 גרם צימוקים שהושרו במים חמים לפחות 20 דקות ונסחטו
1 בצל חתוך לטבעות דקיקות
מעט שמן לטיגון
מים
מלח ופלפל שחור
סוכר לפי הטעם- אפשר וגם רצוי סוכר חום
1 כף דבש
אופן ההכנה
מחממים את השמן, מזהיבים את הבצל, מוסיפים את הגזרים והצימוקים, מלח, פלפל וסוכר, מערבבים היטב, מאדים כ –5 דקות, מוסיפים מים כדי כיסוי הגזרים ומבשלים בסיר לא מכוסה על להבה נמוכה עד שהגזרים מתרככים.
מוסיפים את הדבש, בודקים טעמים –מי שנורא רוצה יכול להוסיף מעט מיץ לימון ממעל.