הבצק: שמים את מרכיבי הבצק בקערה ולשים היטב עד שנוצר בצק חלק וגמיש. מניחים בצד לחצי שעה.
המלית: מחממים במחבת את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מזהיב. מעבירים לקערה, מוסיפים את מחית תפוחי האדמה, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
הכיסונים: מעבירים את הבצק למשטח מקומח. מחלקים לשניים ומרדדים כל מחצית לעלה דק ככל האפשר. בעזרת כוס קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 8 ס"מ. מניחים במרכז כל עיגול כפית מהמלית, מברישים את השוליים בביצה טרופה, מקפלים לשניים ומהדקים היטב.
ממלאים סיר גדול במים עם מעט מלח ומביאים לרתיחה. מכניסים בעדינות כ-6 כיסונים למים הרותחים ומבשלים דקות אחדות, עד שהם צפים על פני המים. מוציאים בעזרת כף מחוררת ושומרים במקום חם. מבשלים באותה דרך את כל הכיסונים.
ההגשה: מחממים במחבת את השמן ומחצית מהחמאה עד שהחמאה נמסה. מוסיפים את הבצל, מטגנים עד שהוא מזהיב ומוציאים מהמחבת. מוספים למחבת את שארית החמאה וממיסים. מוסיפים את הכיסונים ומקפיצים 3 דקות. זורים מלמעלה את הבצל המטוגן ומגישים חם.