מסירים את העלים מכל עשבי התיבול וקוצצים (ללא הגבעולים) במעבד מזון, בהפעלות קצרות לסירוגין (פולסים).
מחממים חצי מכמות השמן במחבת ומטגנים את כל עשבי התיבול כ-5 דקות על אש בינונית.
מחממים את שארית השמן בסיר אחר עד שעולה מעט עשן. מוסיפים את קוביות הבשר ואת הבצל ומטגנים עד שהבשר משחים מכל הצדדים.
מוסיפים את המים (או המרק), התבלינים, הלימונים והירק המטגן. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית עד שהבשר מתרכך (כשעתיים). מגישים עם אורז לבן.