- חותכים את דפי הנורי באלכסון כך שיתקבלו מכל דף 2 משולשים שווים.
- מניחים משולש אחד על משטח עבודה יבש כשבסיסו הרחב פונה שמאלה וחוד אחד מופנה כלפי הגוף.
- מניחים על השליש הקרוב לגוף כמה רצועות מלפפון, שרוך או שניים של אבוקדו ומפזרים בצל ירוק קצוץ. המלפפון והאבוקדו צריכים לבלוט מעט מעבר לשטח דף הנורי.
- אוספים ביד לחה חופן אורז לא גדול, מעצבים אותו לצורת ביצה ומניחים על מחצית חלקו הקדמי של משולש הנורי, על האבוקדו והמלפפון.
- אוספים את חוד המשולש הקרוב לגוף ומדביקים בעזרת אצבע טבולה במעט מים בדיוק על חוד המשולש מימין. ממשיכים ומגלגלים את הנורי, תוך כדי "עיצובו" לקונוס אחיד, ומדביקים את החוד הנותר בעזרת מעט מים.
- על ארבעה מהקונוסים מפזרים את עור הסלמון הפריך, ועל הארבעה הנותרים – את ביצי הדגים. מגישים עם סויה ווסאבי.
טיפ:
ניתן להוסיף לקונוסים גם רצועות חביתה יפנית - והכי טעים, פס דק של אומשיסו (מחית שזיף סגול כבוש במלח, להשיג בחנויות מזון מן המזרח הרחוק).