עד ש המים ירתחו, מכינים את הרוטב: קוצצים את הסלמון לפיסות קטנטנות, קוצצים את העירית דק מאד. בסיר קטן, מחממים את השמנת או את הקרם פרש ומקפידים שלא ירתחו. כשחם, מוסיפים את הסלמון ואת העירית, ומבשלים על אש קטנה 2 דקות תך ערבוב מתמיד, שלא ירתח. מכבים.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים היטב. מחלקים את הפסטה ל –4 צלחות של מרק, מעליה מוזגים רוטב, ואת הקוויאר או ביצי הסלמון מוסיפים בעדינות, בכפית עץ, ממש ברגע האחרון. לא צריך להמליח את הרוטב.