מכינים את המרק: מחממים את השמן בסיר כבד. מוסיפים את הבשרף הבצל והגזר ומטגנים במשך 10 דקות. בוחשים מדי פעם. מוסיפים את העגבניות ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים 7-8 כוסות מים, את העצמות, החומוס ורסק העגבניות. מתבלים במלח, בפלפל ובכמון ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה מאוד כשעתיים וחצי.
בינתיים מכינים את הבצק: לשים מכל המרכיבים בצק חלק וגמיש, מכסים במגבת מטבח, ומניחים בצד לחצי שעה.
מערבבים בקערה את מרכיבי המלית.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק וחותכים לריבועים בגודל 5*5 ס"מ. שמים במרכז כל ריבוע כפית מהמלית, סוגרים למשולש ומהדקים. מקפלים את פינות הבסיס לאחור ומהדקים אותן זו אל זו.