אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מרק קרם ארטישוק ירושלמי
ציון גולשים:
(5 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1/2 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף וחתוך לפרוסות בעובי 2 ס"מ
2 בצלים בינוניים, פרוסים דק
10 שיני שום קלופות וחתוכות לרבעים
1/2 1 כפיות פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת מרק בצל של קנור רו 2 כפות אבקת מרק בצל אחרת
1/2 מכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
אופן ההכנה
ממיסים בסיר מעט חמאה, מוסיפים את הבצל ומאדים על אש בינונית כ 5-10 דקות.
מוסיפים את הארטישוק ושיני השום ומאדים על להבה נמוכה כ - 15 דקות. מערבבים מפעם לפעם.
מוסיפים כוס מים עם אבקת המרק והפלפל, ממשיכים לבשל עד לרתיחה ועוד 15 דקות.
מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים היטב על האש במשך כשתי דקות, מורידים מהאש ומגישים.
במקום שמנת מתוקה אפשר להוסיף עוד כוס מים ועוד כף אבקת מרק.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©