מחממים 4 כפות שמן בווק. מקפיצים את הטופו עד להשחמה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
בסיר קטן מערבבים את היין, רוטב הסויה, המים, הדבש, השום והחרדל מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
שמים את הקורנפלור בקערה, מערבבים במעט מים רותחים עד לקבלת עיסה חלקה ומוסיפים לרוטב תוך כדי ערבוב.
מחממים את כף השמן שנשארה ומקפיצים את הבצל הלבן בווק כשתי דקות. מוסיפים את הבצל הירוק ומקפיצים עוד שתי דקות. מוסיפים פלפל מתוק, פלפל חריף או סחוג, פלפל שחור ומלח לפי הטעם ומבשלים עוד כשתי דקות. מוסיפים את הטופו ומערבבים.
מערבבים שוב את הרוטב שופכים לווק, מנמיכים להבה ומבשלים הכל עוד עשר דקות עד שהרוטב נקרש מעט.