אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוספות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פשטידת תירס
מתכון של אביב
ציון גולשים:
(43 מדרגים)
חומרים (-4 מנות)
2 קופסאות שימורי תירס
3 ביצים
2 כפות קמח מלא או רגיל
3 כפות מיונז
בצק עלים
שקית שומשום קטנה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חבילת שמיר טרי, קצוץ דק
מעט שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה
מערבלים במיקסר קופסה וחצי של שימורי תירס עם 2 ביצים ו-2 כפות מיונז, עד שנוצרת עיסה אחידה.
מעבירים לקערה ומוסיפים לתערובת 2 כפות קמח ואת מחצית קופסאת השימורים.
מערבבים בכף עץ, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את השמיר ומערבבים שוב.
משמנים תבנית בגודל בינוני-קטן ועליה מניחים עלה של בצק עלים.
שופכים על הבצק את התערובת ומניחים עליה עלה בצק נוסף.
בעזרת מברשת מורחים על כל הבצק ביצה מעורבבת.
מפזרים שומשום מעל.
אופים בחום של 180 מעלות במשך שעה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©