שיפודים ומנגלים יש בכל מקום. אך היכן אוכלים נתחי בשר גדולים ועסיסיים? מאילת ועד הגולן, ערוץ האוכל מכתיר את עשר מסעדות הבשר הטובות בישראל
פאסט פוד או לא, המבורגר היא אחת המנות הפופולריות והאהובות במסעדות ישראל. רועי ירושלמי יצא ובדק את ההיצע ברחבי הארץ והכתיר את 10 ההמבורגרים הטובים בישראל. התוצאות - לפניכם
הם מתאימים לירקות, למתוקים, לדגים וכמובן לבשר - מיכל וקסמן משפדת כל דבר שמגיע למטבחה ומסבירה איך מכינים שיפודים בצורה הטובה ביותר
אין הרבה דברים שרפי אהרונוביץ' שלנו אוהב יותר מעל האש. לרגל יום העצמאות הוא מעלה מדריך קצר ויעיל עבור שמעוניין לשדרג את המנגל שלו. בתפריט: 2 מתכוני אנטרקוט, פיקאניה וגם שלל טיפים למתקדמים
מהו הסלט שהכי מתאים לחלקי פנים על האש, איזה ירק משתדך לפרגיות ואיזה ממרח אוהבים כל הנתחים? דני כדורי ("משני") מתאים סוגי סלטים לנתחי עוף, דג ובקר וחולק עמכם מתכונים מנצחים
כשרות מהווה אתגר עבור מסעדות גורמה בתחום הבשר. עם זאת, בשנים האחרונות נפתחו כמה מסעדות בשר שפונות לקהל הדתי, ואפילו החרדי, וכולן במרכזי אוכלוסיה חילונית. מישל דור מבקר ב-3 מסעדות כשרות ומומלצות
מנת הבשר האהובה והמפורסמת ביותר של עיר האורות היא סטייק פריט - אומצה המוגשת לצד רוטב וצ'יפס. יפה עירון קוץ מבקרת ל-"רלה דה וניז", מקדש האנטרקוטים בפריז וחולקת איתכם את המתכון לרוטב המפורסם
יוגב ירוס מארח את אלן טלמור, מבכירי המנקנקים בישראל, ומלמד אתכם להכין אותה בבית, יחד עם מתכונים לקורנדביף קלאסי וברזאולה
אם חשבתם שקציצות צלויות הן משהו שאפשר להכין רק כשיוצאים לטבע עם המנגל, בני לוי מוכיח לכם שאפשר להכין אותן גם בבית ומביא 4 מתכונים עסיסיים
תוהים מה אוכלים אצל איילת הירשמן? ראיון ומתכונים משפחתיים נבחרים לרוסטביף, מוסקה וגם.. חיתוכיות קוואקר ממכרות
מה ההבדל בין חלקים קדמיים ואחוריים, מה זה "יישון" ו"שיוש" ואיך נבחר את סוג הבישול לפי סוג השריר. רפי אהרונוביץ' מסביר
צחי בוקששתר משדך למנפנפים בחג את הפיקאנייה, נתח עסיסי ומשתלם, שלא בכדי אהוב מאד על הברזילאים הקרניבורים. בתפריט: מתכונים לסטייקים דקיקים ולהמבורגרים מצויינים
ניר צוק התברך באח עם איטליז, שאמנם מסנג'ר אותו להכין המבורגרים אבל גם מבטיח לו אספקה טרייה של בשר משובח. יחד הם מכינים יחד מתכוני טלה לחג ומועד. כתבה עם צלעות
חריף, אסייתי ומתקתק - יש טעמים שהאידוי מחזק אותם, ממש כמו בקציצות המאודות שמציע לכם בני לוי, בהתבסס על המטבח מהמזרח הרחוק. לבחירתכם: קציצות עם ג'ינג'ר, קציצות עם סויה וקציצות עם צ'ילי וכוסברה
למי יש זמן או כוח להכין מדי ערב ארוחה לילדים? בטח שלא למישל דור, אבא במשרה מלאה ובעל לאישה עסוקה. הפתרון: סלופי מישל, מתכון בסיסי ומהיר שיזין את הילדים כל השבוע
כבר 20 שנה שהרצאות TED משגעות את העולם: מאז שנוסדה בארצות הברית הוועידה העוסקת בטכנולוגיה, בידור . . .
אתה מוצא את הייעוד שלך בחיים בזכות אנשים טובים שאתה פוגש באמצע הדרך. ריח של בשר צלוי מזכיר לי במיוחד . . .
האמת שזה היה צפוי. הטלפון מהבוסית ב-ynet הגיע: "ירון מתי כותבים על המבורגר"? אלוהים חשבתי לעצמי, . . .
המתכון באדיבות בקר תנובה. מרכיבים 5 מנות 1 ק"ג נתחים לחמין שמן לטיגון 200 גרם בצלצלי . . .
כבד קצוץ המרכיבים: 500 גר' כבדי עוף נקיים 3 בצלים, קצוצים 4 ביצים קשות 50 גר' שומן אווז . . .