אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

מתכונים

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

  חפשו מתכון לפי קטגוריה




צילום: shutterstock
צילום: shutterstock


  פרויקטים מיוחדים בערוץ האוכל
צילום: liquidlibrary
צילום: index open
צילום: יעל גרטי
צילום: אלעד גרשגורן
צילום:אסף אמברם
כתבות אחרונות בערוץ האוכל
צילום: רועי ירושלמי
פנקייק של שבת בבוקר: 8 מתכונים

קלאסיקה של סופשבוע: שמיניית מתכוני פנקייק מעולים מכל המינים והסוגים - פשוט ומנצח שמכינים ב-5 דקות של . . .
רועי ירושלמי (00:14 , 27.02.15 )

צילום: דניה ויינר
אילוף המחמצת: המדריך המלא להכנת מחמצת

יפתח ברקת הכניס את המחמצת, יצור חי עם אופי וצרכים, לחייו לפני 20 שנה. מאז הם לא נפרדו וכמו בכל מערכת . . .
יפתח ברקת (09:54 , 25.02.15 )

צילום: יחסי ציבור
כרתים על המפה: מנצח יווני בגמר האיזורי של "גביע הבישול - סן פלגרינו"

השף אלכסנדרוס ציאוטיניס מיוון זכה בגמר האזורי הבינלאומי של תחרות "גביע הבישול של סן פלגרינו" שהתקיים . . .
גל חשביה (15:45 , 24.02.15 )


קסם של מיקסר

משלב יכולות מקצועיות של המיקסר לבין מעבד המזון המיתולוגי של מג'ימיקס: הכירו את המג'ימיקסר החדש
ynet (15:21 , 24.02.15 ) 

צילום: דודו אזולאי
שגר אותי, ביסקוטי - 3 מתכונים

ברגע שמתחילים, לא מפסיקים: טולי יקותיאל מכינה ביסקוטי ממכר בטעם גן עדן. שלישיית מתכונים עם אניס, . . .
טולי יקותיאל (13:06 , 23.02.15 )

צילום: אסף קרלה
תזמורת אנדלוסית של טעמים: 4 מתכוני קציצות צמחוניות

השף אבי לוי מביא את ניחוחות הבית למסעדותיו ויוצר מהן מאכלים חדשים, בהשראת אלו המסורתיים שגדל עליהם. . . .
אבי לוי (10:46 , 23.02.15 )

צילום: אסף רונן
טחינה ירוקה

הודות לעיבוד במעבד מזון מתקבל מרקם מיוחד, שזוכה להתלהבות רבה. מתכון מנצח של טחינה ירוקה
יעל גרטי (10:44 , 23.02.15 )

צילום: ירון ברנר
קפצו לי: פופקורן - מדריך ושדרוגים

לקראת טקס פרסי האוסקר, רותי קינן מלמדת אתכם: כך תכינו פופקורן כמו שצריך - רק צריך גרעיני תירס, קצת . . .
רותי קינן (13:16 , 22.02.15 )

צילום: יחסי ציבור
אופים ללא גלוטן: 3 מתכונים

גם לצליאקים מגיע: שלישיית מאפים כיפיים ללא גלוטן - קיש פטריות , רוגלאך שוקולד ושקדים ועוגיות סנדביץ' . . .
עינת מזור (09:44 , 22.02.15 )

צילום: ירון ברנר
מלאכת מחשבת של בשמל וראגוּ: לזניה מושלמת, צעד אחר צעד

נכון - להכין לזניה, על רוטב הראגו והבשמל זה סיפור ארוך ומייגע. אבל כשזה נעשה כמו שצריך - מתקבל עינוג . . .
רועי ירושלמי (00:02 , 20.02.15 )

כתבות נוספות

חפשו מתכון
צמחוני
כשר
קטגוריה
חיפוש
חפש 

קסם של מיקסר

לכתבה המלאה...

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

סרטונים נוספים:
 


צילום: דודו אזולאי





צילום: index open




חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
כיכר השבת
יחסים
קהילות
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©