אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

מתכונים

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

  חפשו מתכון לפי קטגוריה




צילום: shutterstock
צילום: shutterstock


  פרויקטים מיוחדים בערוץ האוכל
צילום: liquidlibrary
צילום: index open
צילום: יעל גרטי
צילום: אלעד גרשגורן
צילום:אסף אמברם
כתבות אחרונות בערוץ האוכל
צילום: בן יוסטר
הגבינה כבר בפנים: 3 מאפים לשבועות

גבינה ובצק הם השילוב המושלם של עולם המאפים. הם פוטוגניים, מוציאים את המיטב זה מזה וכולם רוצים מהם . . .
רות אוליבר, על השולחן (13:21 , 23.05.15 )

צילום: נועם הוד
פיליקאס של דודה פרלה: 2 מאפי יופקה טורקיים לשבועות

משולשים קטנים ומלאים בגבינות וגם בורקעם שכבות גבינה, מפואר וקל להכנה. רועי ירושלמי מכין עם יופקה 2 . . .
רועי ירושלמי (10:19 , 22.05.15 )

צילום: ירון ברנר
קובה סלק וחברים: אוכל ביתי בקלי קלות

פותחים את סוף השבוע עם ארבע מנות ביתיות שאי אפשר שלא לאהוב: קובה במרק סלק, דג מרלוזה ברוטב עגבניות, . . .
ynet (08:52 , 21.05.15 )

צילום: דניאלה לילה
לבן על לבן: 3 עוגות גבינה לשבועות

גבינה היא הכוכבת הבלתי מעורערת של חג השבועות, ומיקי שמו מזמין אתכם להכין שלוש עוגות חגיגיות בגוון . . .
מיקי שמו (08:28 , 20.05.15 )

צילום: דן לב
אורז, לא משנה מאיזו עדה

מכינים אורז בקלי קלות: חמישיית מתכונים שישדרגו את ארוחת הצהריים שלכם - אורז ירוק חמוץ עם עלי סלק . . .
ynet (09:00 , 18.05.15 )

צילום: אילן נחום
4 דרכים להקפיץ עוף סיני

עם אננס או קשיו, בלימון או בטעם חמוץ-מתוק - קבלו 4 גרסאות מעולות ובקלי קלות של עוף מוקפץ, שישמח . . .
רות אוליבר, על השולחן (10:30 , 17.05.15 )

צילום: תום להט
סטייק של מסעדה

גולן גורפינקל, השף של מסעדת "דלאל", מכין סטייקים כמו שצריך, עם תפוחי אדמה בטעם של מדורה וירקות . . .
גולן גורפינקל (10:21 , 17.05.15 ) 

צילום: בראל אפרים
מועדון ארוחת הבוקר

צלחות עמוסות במאפים ריחניים, עמדות המציעות חביתות מכל הסוגים, פנקייקים משודרגים וגם מנות בריאות, . . .
אלכסנדרה לוקש (09:14 , 15.05.15 ) 

צילום: אנטולי מיכאלו
לא רע לחיות ביוקרה

מסעדת עילית שמגישה אוכל שמח באחד החללים המפוארים בישראל - וכמה שזה טעים. אחרי שינויים וחילופים, ליבי . . .
ליבי שפרלינג (11:15 , 13.05.15 )

צילום: ירון ברנר
פסטה להמונים

איזה סוג פסטה הכי נכון לשדך לרוטב עגבניות, למה קוראים לפסטת חונקי הכמרים כך ומאיפה בכלל היא הגיעה . . .
רועי ירושלמי (10:20 , 13.05.15 )

כתבות נוספות

חפשו מתכון
צמחוני
כשר
קטגוריה
חיפוש
חפש 

ברמן, אפשר חלב בבקשה?

לכתבה המלאה...

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

סרטונים נוספים:
 


צילום: דודו אזולאי





צילום: index open




חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
כיכר השבת
יחסים
קהילות
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©