אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

מטבח עולמי

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

  עוד ב"מטבח עולמי"
צילום: ירון ברנר
קבב: יווני, בולגרי וטורקי נפגשים
כשנתחי הסטייקים יקרים מדי, אבל רוצים בכל זאת טעם של בשר במנגל, מומלץ ללכת על אופציית הקבב. הקבב הנפוץ ביותר במקומותינו הוא הקבב העשוי מבשר בקר, אבל אפשר להכין קבב מכל סוגי הבשר: עוף, דגים, כבש. הכנת ...
לסיפור המלא

עוד ב"מטבח עולמי"
כרוב כבוש - המאכל שיכבוש אותכם
הכרוב הכבוש הוא בסיס למאכלים רבים, שכולם הולכים נפלא עם מזג-אוויר סגרירי. הוא
רותי קינן (10:48 , 17.01.06 )
חופשה בטוסקנה - טיפים טעימים
טלי חרותי-סובר ארזה את הפקלאות, נסעה לחופשה בטוסקנה, ועכשיו כשהיא שוב כאן, היא
טלי חרותי-סובר (12:58 , 02.11.05 )
מנגו - טעים, ארומטי ובריא
הפירות הכתומים הם הלהיט החדש של התזונה הבריאה, והמנגו הטעים והארומטי הוא הלוהט
פיליס גלזר (13:50 , 27.07.05 )
מטבח בלקני
המושג "מטבח בלקני" מתייחס למסורת הקולינארית של הארצות ששוכנות באזור הים השחור -
בת חן כהן (12:08 , 06.06.05 )
מרק עגבניות איטלקי
מחמם, מרענן, ומאוד איטלקי. מרק אמיתי אחרון לערב אביבי, רגע לפני הגרסאות המצוננות
רותי קינן (10:41 , 19.05.05 )
הסלטים של פסח
מה עושים עם כל הביצים הקשות, תפוחי האדמה המבושלים והכרפס, שנותרו אחרי הסדר?
רותי קינן (11:42 , 27.04.05 )
פסטה פרימוורה - לכבוד האביב
פרימוורה זה אביב באיטלקית, וכשקוראים כך לפסטה, הכוונה היא למנה שמכילה ירקות
רותי קינן (13:47 , 06.04.05 )
פרשת האי היווני
טלי חרותי-סובר התעייפה קצת ונסעה לנוח בפארוס שביוון, שהוא אי חביב במיוחד, וחזרה
טלי חרותי-סובר (16:12 , 03.02.05 )
ט"ו בשבט בסגנון פרסי
ד"ר ישראל הולצמן מרמת השרון, אוהב לבשל מאז שהוא ילד. לכבוד ט"ו בשבט הוא הכין לנו
דוד הכהן (12:02 , 12.01.05 )
פסטה חורפית
אוכל של חורף לא חייב להיות קדירת בשר כבדה. תלמדו משהו מהאיטלקים, שמכינים עכשיו
חנוך פרבר (13:59 , 06.12.04 )
גן עדן איטלקי
איל פרנטויו הוא בית אצולה מבוצר בדרום איטליה, שהוסב לחוות אירוח שכמותו פזורים
חנוך פרבר (14:08 , 22.11.04 )
נישנוש הודי ליד הסרט
בשעה טובה, גם לנו יש ערוץ בוליווד, שמשדר רק סרטים הודיים. כדי לחגוג את המאורע,
גיא רובננקו (17:33 , 11.11.04 )
מדריך קצר לאוכל באיסטנבול
ג'אקומו שב מגיחה קצרה לאיסטנבול, לאחר שדגם את המטבח הטורקי, הוא לא ממש התלהב,
יעקב (ג'אקומו) פיאלקוב (14:57 , 11.11.04 )
טעימות מהמטבח הפרסי
נגיעות של לימון פרסי, צרורות של עשבי תיבול, בשר, אורז והמון תבלינים - מרכיביו
יעל בר (15:53 , 08.11.04 )
לא שעועית עם עין שחורה. לוביה
בארצות הברית היא נקראת 'שעועית עם עין שחורה', אצלנו קוראים לה בפשטות לוביה יבשה.
פיליס גלזר (14:19 , 03.11.04 )
פאייה: גאוות מחוז ולנסיה
במכון סרוונטס לומדים גם לדבר ספרדית וגם להכין את המאכל המקומי הידוע - הפאייה
יואב בירנברג (14:03 , 30.08.04 )
כרתים, פעם שנייה
כדי ליהנות מחופשה בכרתים הנהדרת חייבים להוריד הילוך. אין דרך טובה לעשות זאת מאשר
חנוך פרבר (13:53 , 19.07.04 )
מקדש המגדנות הפריזאי
יש קונדיטוריות טובות, יש מעולות, ויש פייר הרמה בפריז. זיו לנצ'נר ביקר ודגם
זיו לנצ'נר (13:37 , 08.07.04 )
כרתים: השמש והרוח והמים והאוכל
האוזו והראקי, תבשילי הכבש ופרחי הקישוא, הטברנות התיירותיות והאוזריות הציוריות,
חנוך פרבר (10:56 , 22.06.04 )
ארוחת מלכים שוויצרית
בכפר סאטיני, 8 ק"מ מז'נבה, ממוקמת מסעדת הבית של השף פיליפ שאברייה. 8 מנות
אילנה מסר, סאטיני (13:52 , 27.05.04 )
צהוב עולה עולה
חמישה טעמים ירדו לעולם, אבל אין משיב נפש ומרענן יותר מהחמוץ - בעיקר כשעושים
חנוך פרבר (10:13 , 04.05.04 )
קשקבל
הגבינה הצהובה הקשה בעלת הארומה המופלאה היא "הבולגרית האמיתית", כך אומרים
פיליס גלזר (15:39 , 21.01.04 )
כופתאות ריזוטו
חנוכה עדיין כאן, אז קחו גירסה מהפכנית ואיטלקית ללביבות המסורתיות. עם קצת מאמץ
רותי קינן (11:42 , 24.12.03 )
חנוכה מסביב לעולם
מתלבטים מה לטגן הערב לכבוד החג? חנוך פרבר מגיש: סופגניות ממקסיקו, לביבות מהולנד
חנוך פרבר (13:31 , 22.12.03 )
תבשילי טיאן
הטיאן הוא קערת קרמיקה רדודה, שהמטבח הפרובנסאלי הצרפתי מכין בעזרתה ניסים ונפלאות,
רותי קינן (11:28 , 03.12.03 )
תמונות סיציליאניות
עוד מספיחי הטיול בחלקה הדרומי של ארץ המגף: ביקור בחצר המוות של דגי הטונה,
חנוך פרבר (09:34 , 03.11.03 )
סלטימבוקה
כתיתת עגל דקה כנייר, פרושוטו בקר דק עוד יותר ועלה בשרני של מרווה, מהודקים היטב
רותי קינן (10:05 , 29.10.03 )
מה לסיציליאני ולקוסקוס?
היא נשואה למאפיה, הערים הגדולות שלה עצבניות, והשירות בשדה התעופה איטי יותר מאשר
חנוך פרבר (10:49 , 27.10.03 )
סקונס שזיפים
הכי טעים: רך מבפנים, פריך מבחוץ, ישר מהתנור עם קרם שמנת סמיך. העוגיות מטקס התה
(10:25 , 08.10.03 )
לשתות יין באומבריה
ירקות בציפוי בצק, מרק פארו, טליאטלה עם עגבניות אפויות ו"פאן פפטו". יעקב
יעקב (ג'אקומו) פיאלקוב (09:20 , 07.10.03 )

 חיפוש מתכון
 מתכוני ynet
מתכוני גולשים
צמחוני כשר
 קטיגוריה
 
 חיפוש
 
 
גולשים במטבח
אינדקס
חיפוש אתרים
אוכל ובישול
מתכונים
שתייה ואלכוהול
אוכל צמחוני וטבעוני
סושי
 


חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©