אורי שביט חוברת לענבל, מרוקאית גאה, ולומדת ממנה להכין לחם פרנה מכוסמין שאותו הן ממלאות יחד בפטריות וכל טוב
ארז מגיש שיעור אפייה למתחילים ויצירתיים: שלישיית מתכוני לחמניות עם בצל וגבינה שווייצרית, סלק וגם בהשראת פלאפל, עם כוסברה שום וחומוס
עם בוא שבועות, נתקף ארז קומרובסקי באובססיית אפייה. לילה אחד הוא החליט להתמסר לה. סיפור אהבה על לחמים, אופים ומועדי ישראל, בכיכובם של חלת פרמזן עם בזיליקום, בורקס קשקבל, פחזניות גבינה וגם בייגלעך מופלאים בצ'יק צ'ק
שום ארוחת בוקר פריזאית לא מושלמת בלי בריוש. יפה עירון-קוץ עם קווים לדמותו של מאפה החמאה הזהוב והיפהפה ולקינוח רביבה אפל ("רביבה וסיליה") מגישה מתכון מנצח של בריוש