אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

אוכל הונגרי

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet



עוד מתכונים מהמטבח ההונגרי
צילום: ירון ברנר
פפריקש לשבת: 3 מתכונים הונגרים

שמלות נפוחות ושפמים מסולסלים במסיבות אוסטרו-הונגריות הם חלק מזיכרונות משפחתיים של דגנית פריד כהן, עכשיו היא מזמינה גם אתכם למסיבה הונגרית עם ראקוט קרומפלי, ביצי קזינו ופפריקש צ'ירקה. שיהיה לכם Étvágy (בתיאבון)

צילום: shutterstock
מתקפת הגומבוצים: ערב הונגרי ומתכון

המאבק הבלתי מתפשר של רפי אהרונוביץ' במשקל מוכרע על ידי האימפריה האוסטרו-הונגרית, בערב שכולו גומבוצים, גולאש ופלצ'ינטות. הביתה הוא חזר עם הזנב בין הרגליים ועם מתכון קל וחורפי של ראקוט קרומפלי

צילום: ירון ברנר
קוסנם, קיץ: מתכונים הונגריים לעונה החמה

האוכל העשיר של המטבח ההונגרי יושב על הקיץ הישראלי כמו לוחם סומו כבד. מה עושים? דגנית כהן-פריד חושפת את מתכוני העדה הסודיים, מאכלי קיץ רעננים: מרק דובדבנים, מרק תפוחי אדמה קר ולקינוח - טורט פירות קיץ מופלא

צילום: ירון ברנר
גומבוץ, גולאש ולצ'ו: להיטי המטבח ההונגרי

מי יכול לומר לא ללצ'ו מהביל, גולאש עשיר עם בצקניות נוקדלי וכדורי גומבוץ ממולאים בריבת שזיפים ועטופים בפירורי לחם, קינמון ואהבה? בטח שלא אנחנו

צילום: בילי ואבירם
מרק הגולאש הראשון שלי

"פינק", הבאר הכי מיתולוגי בישראל, כמעט ולא נשתנה מאז שנוסד בשנות השלושים. אנה וגנר מספרת על המעבר לירושלים, על שלושה שוטים של וודקה ועל מרק אחד נפלא

צילום: יוסי רותם
בהונגריה עושים את זה יותר לוהט: גולאש

אפשר לאכול אותו בכף (אבל גם במזלג), בארץ הוא נחשב לנזיד (אבל בהונגריה הוא בעצם מרק) והוא מאכל עממי (אבל מוגש גם במסעדות יוקרה). מתכון בסיסי לגולש פלוס הצעות לגיוון

צילום: מיכל וקסמן
קוביות בבטן: גולאש ביתי לוהט

רק תתרן יוכל לומר לא ביום חורפי לקוביות נימוחות של בקר, תפוחי אדמה רכים ורוטב אדום וסמיך של פלפלים ועגבניות. מיכל וקסמן התמסרה לניחוחות ולטעם המשכר של גולאש עם בצקיות קטנות ואורז מהביל בצד. מתכונים ליום סגרירי

צילום: shutterstock
בלינצ'ס הונגרי: פלצ'ינקה גונדל ברוטב שוקולד

השף קונדיטורית המפורסמת בבודפשט הגיעה לישראל כדי להכין דובוש, ז'רבו ושלל מטעמים הונגריים. רוני ונציה השתתפה בסדנת המגדנאות שבהנחייתה וחזרה עם מתכון לגונדל בלינצ'ס מיתולוגי ברוטב שוקולד

צילום: ירון ברנר
סבתא בישלה: גולאש, עוף פפריקאש ונוקדלי הונגריים

אפילו בביתה הפולני ידעו מאיפה מגיע האוכל הטעים באמת. רותי קינן מאמצת מבטא הונגרי ומגישה 4 מתכונים מהמטבח של סבתא: מרק גולאש, עוף בפפריקה וגם מתכון מעולה לנוקדלי

צילום: יפה עירון-קוץ
גלויה מעיר העוגות: ביקור בבודפשט

יפה עירון-קוץ לא ידעה מהו טעמה של עוגת ז'רבו ומהם דובוש וקיורטוש עד שנחתה בבודפשט, לסיבוב עוגות, נקניקים ופאלינקה. 4 ימים של שכרון חושים קולינרי בבירת הונגריה


צילום: ירון ברנר



חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

דובוש, גולאש, לצ'ו, ז'רבו וגם בלינצ'ס - עושים כבוד למאכלי המטבח המרתק של הונגריה
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©