מיכל וקסמן - בואו לאכול
מתוק או מלוח: שני מעדנים שתוכלו להכין מתפוז סיני
תפוז סיני בשתי גרסאות: לקומקוואט, העץ המוכר יותר בשם תפוז סיני, אין יחסי ציבור מוצלחים כמו שיש לשאר פירות ההדר, ואולי זה מסביר למה אף אחד לא חושק בפירותיו, אבל מה שלא כולם יודעים זה שאפשר להכין מהתפוזים המרירים הקטנים האלה מעדנים - מיכל וקסמן נותנת שני מתכונים משגעים שאפשר להכין בקלות מהפירות של העץמיכל וקסמן 11:14 , 19.01.22
בין קלמנטינה לתפוז: מה עושים עם חושחש?
כמעט בכל מקום שתעברו בו בימים אלה, תתקלו בעצי הדרים עמוסים בפרי החושחש - הבן הבועט והמאתגר של משפחת פירות ההדר. מיכל וקסמן מביאה מתכונים לסירופ רב שימושי ולרוטב חושחש-אריסה, שתוכלו להכין מהם מרינדה לבשר, קוקטיילים, תיבול לפיצוחים ועודמיכל וקסמן 15:19 , 09.12.21